yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek emekli ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yapıda yangın çıkması halinde yalım ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça muhik açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın baplarının emniyet sertifikaları da hediyeını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN veya UL kadar standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara ehil olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum düzenıyoruz.

Bu doğrultuda büyüklük bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ivedi bir durumda hem yangın hem de ivedi çıkış kapısı için prezantabl olarak bakım Yangın Çıkış Kapısı ve engellerin kontrol edilmesini ve kapıların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri yapılmalıdır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir semtının degaje olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak bâtınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak Yangın Merdiveni Kapısı yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli Yangın Kapısı olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page